Kauza "Jágrova milenka" Dopředu připravená reklama pro další slavomanku ala Ornela?

 Celebrity 
23. května 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Kovandová je prý jen kámoška Jaromíra Jágra. Přátelská výpomoc nebo dobře připravené promo od slavomanky? archiv
Údajná jen „kámoška“ Jaromíra Jágra, která měla u něj spát, ale ne spát s ním, modelka Lucie Kovandová je teď středem pozornosti mnoha nejen českých médií. A o to tady možná šlo! Pořádně se zviditelnit. Nejen pro ni samotnou, ale pro celou její rodinu.

A chudák Jarda Jágr se stal „otloukánkem“, z kterého si utahují kamarádi i někteří spoluhráči. Zatímco Kovandová má přítele a on tvrdí, že ji sám k Jágrovi poslal přespat, aby nemusela v noci jet sama vlakem do Olomouce, všechno je možná trochu jinak.

„Mě to přijde, že chce někdo na Jardovi trhnout slávu a mediální pozornost. Ono to upřímně Jardovi nějak neublíží, ale možná na tom někdo hodně vydělá. Už zmínka, že se kolem něj nějaká taková modelína, jako je ta Kovandová, pohybuje, jí samotné zajistí hodně velkou slávu. I když jen na chvilku,“ míní jeden z kolegů, spoluhráčů slavného hokejisty.

Sama Kovandová se nechává slyšet, že šlo o nevinnou návštěvu. Jenže její otec sám říká, že by mu vůbec nevadilo, kdyby se Jágr stal jejím partnerem a došlo až na veselku. A to přesto, že modelka má přítele.

„To o něčem svědčí. Připomíná mi to slávychtivou a penízechtivou rodinu Štikových. Taky udělali všechno, aby jejich dceruška plnila titulní stránky novin. Dělali ze sebe hogofogo a nakonec se zjistilo, že jsou zadlužení na sto let dopředu. No a tady se nějaká skoro neznámá modelka přes noc stane teď nejznámější ženskou v zemi jen proto, že spala u Jágra. Asi bych se ptal, kdo dal těm novinářům echo, že tam byla, a že to tak bylo,“ dodává další z Jágrových přátel.

Jedno je jisté, modelka Kovandová si může mnout ruce. Už teď je o ni zájem nejen mezi médii a tím, že se dostává na titulky periodik a ve spojitosti světového sportovce, může dostat velmi lukrativní kšefty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod