Bývalý policista a finalista Muže roku úplně nahý na billboardech? FOTO!

 Celebrity 
10. dubna 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bývalý finalista Muže roku, expolicista a dnes model Michal Suchomel v kampani pro jednu firmu nahý na billboardech Andrej Bandi Vámoš
Tak to tu ještě nebylo! Nahý chlap na billboardu? A ani nebude! Tedy úplně nahý. Finalista soutěže Muže roku z roku 2008, bývalý policista a také model Michal Suchomel měl být původně na asi 400 místech v Česku tak, jak ho Bůh stvořil. Ale vše je jinak!

České zákony a předpisy záměr zhatily, a tak sympatického, urostlého muže uvidí především obdivovatelky mužské krásy nahého jen částečně. Tedy s fíkovým listem mezi nohama. Suchomel se totiž stal tváří kampaně pro jednu českou firmu prodávající pánské obleky.

"Nevím, jestli mě to vlastně mrzí, nebo mám být rád. Na jednu stranu ta kampaň měla být hodně kontroverzní, na druhou stranu jsem rád, že je zachováno aspoň trochu tajemství a není vidět všechno, i když si dovolím říct, že se snad nemám za co stydět," řekl s úsměvem VIPStory.cz Michal Suchomel.

Redakci se podařilo získat originální fotku, která měla být na billboardech a která vznikla pro původní záměr. Nakonec na ni přibyla jen hvězdička. Ve výsledku je však fíkový list. Suchomelova postava asociuje biblického Adama, kterého tak jak ho Bůh stvořil, tak firma ho oblékne.

"Naším záměrem rozhodně nebylo vytvářet nějaké erotické či pornografické aspekty. Chtěli jsme reklamu pojmout velmi umělecky. Jako například sochy či sousoší. Ve finále jsme po konzultaci s našimi právními experty, odborníky na marketing a PR, ale i s Radou pro reklamu došli k závěru, že žijeme stále v poměrně konzervativní zemi a ne všichni by museli smysl reklamní kampaně pochopit správně,“ říká ředitel a majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš.

Navíc prý firma nechtěla mít na svědomí ani zvýšený počet dopravních nehod. Billboardy jak známo stojí především u silnic a nahý, urostlý chlap by jistě odvedl oči řidičů od čelního okna k fotografii, což by mohlo mít nedozírné následky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum