Vondráčková a Nosková se těší na to, až přijedou Rusové!

 Celebrity 
09. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Helena Vondráčková a Míša Nosková se těší, až přijedou Rusové do Čech archiv
Rusko není v Česku poslední dobou příliš oblíbenou zemí. Dokonce se kvůli němu pohádal český prezident Miloš Zeman s americkým velvyslancem. Neznamená to ale, že vztahy všude musí být na kordy všude, hlavně, když jde o kulturu. Třeba taková Helena Vondráčková, nebo bývalá přítekyně Petera Kovarčíka (+61) Míša Nosková se na Rusy vysloveně těší!

Obě zpěvačky si totiž zazpívají s fenomenálním souborem Alexandrovci, který letos přijede do Česka a absolvují společně 12 koncertů v Čechách i na Moravě. Zatímco u angažování Vondráčkové na tiskové konferenci kvitovali, že si pořadatelé vybrali právě ji, protože patří k největším profesionálkám u nás, u její kolegyně se spíš divili.

"To asi Noskový zařídil ještě nebožtík Kovarčík,co?," ptala se jedna novinářka druhé na tiskovce k European tour, které je zároveň oslavou 70 let od osvobození a konce II. světové války. Narážka tak patřila muzikálové herečce a zpěvačce, která měla k zesnulému podnikateli a lobbistovi hodně blízko. Zatímco ona hovoří jen o blízkém přátelství, šlo údajně o delší milenecký vztah.

Statisícové honoráře za koncerty s Alexandrovci a "panem Kalinkou", tedy legendárním Vadimem Ananevem, jistě Helenu Vondráčkovou i Míšu Noskovou potěší. Především pak ale fakt, že si obě zazpívají s obřím tělesem, které koncertovalo i pro různé hlavy státu, včetně hlavy katolické církve.

Pro Helenu Vondráčkovou je to navíc další nabídka na kterou kývla. Před časem přijala roli Chůvy v připravovaném muzikálu Romeo a Julie.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve