Pár z Fantoma opery Schwab a Gemrotová skončili spolu na koberci! Co spolu mají?

 Celebrity 
09. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Radim Schwab a Michaela Gemrotová spolu na koberci... Copak se tam asi dělo? Martin Buček
Představitelé hlavních rolí nejúspěšnějšího českého muzikálu Fantom opery, nejvyšší český zpěvák a herec (198cm) Radim Schwab a Michaela Gemrotová skončili spolu na koberci. A ke všemu na luxusním zámku. Co se na podlaze dělo? Že by se k sobě měli nějak víc, než je zdrávo?

Naštěstí byli Schwab i Gemrotová oblečeni a to do velmi luxusních oděvů. Nejenom na koberci, ale i u klavíru, na historické sedačce, či u okna vznikla celá kolekce luxusních fotografií, které pořídil přední český fotograf Martin Buček.

"Fotili jsme nové fotky k mým jarním koncertům Mr. Muzikál a Amoroso, kterými chci potěšit své publikum. Začínáme teď v neděli v pražském Divadle ABC a hosty budou jak moje kolegyně z muzikálu Michaela Gemrotová, tak i Ilona Csáková, skvělá tanečnice Qaša a její taneční skupina IF a také orchestr Michala Macourka," prozradil VIPStory.cz Radim Schwab.

Po velkolepém koncertu, který je téměř zcela vyprodaný a bude složen ze známých českých i světových muzikálových melodií, které nikde jinde diváci neuslyší, bude podobný koncert 30. dubna v kolínském divadle. Menší koncerty Amoroso složené z muzikálů a balad pak připravuje Schwab na 21. dubna v Písku a 20. května v Českých Budějovicích. Doprovodí ho například Nejlepší klavírista roku 2013 Petr Ožana a v Budějovicích ještě skvělý saxofonysta Frankie Zhyrnov.

Pro tyto příležitosti si Radim Schwab nechal ušít naprosto luxusní oblečení z pravé a velmi drahé italské látky. "Látku jsem si nechal poslat z Itálie a jde o sérii látek, z níž šijí evropští i světoví zpěváci klasiky i popu. Důvodů je několik: jednak proto, že mám rád kvalitu, jednak proto, že jsem chtěl něco jiného, než až příliš uniformní oblečení, kterého jsou české obchody plné a pak čistě z praktického hlediska, že kvůli své výšce běžnou konfekci příliš neseženu. Pro tyto příležitost si proto oblečení musím nechat šít," dodal Schwab.

Ten chystá pro Prahu, Kolín, ale třeba Velké Meziříčí také unikátní představení jednoho herce Mistero Buffo a na 18. července svůj velký narozeninový koncert na unikátní německé multikulturní lodi Niké, která přes léto bude kotvit v Praze.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47