Táta by byl na Ondřeje Brzobohatého hrdý! Co mu ale chybí ke štěstí?

 Celebrity 
07. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ondřej Brzobohatý může být spokojený. Co mu ale chybí ještě ke štěstí? Profimedia
Talent od Pánaboha, hodně dřiny, ale i geny, to všechno stojí za úspěchem herce a hudebníka Ondřeje Brzobohatého (31). Jeho otec Radoslav, který zemřel na prasklé aneurysma před skoro třemi lety, by na syna byl rozhodně hrdý.

Ondřej, který nedávno vyvázl jen tak tak z ošklivě vypadající nehody a stáli při něm všichni svatí a jako anděl strážný určitě i kdesi nahoře jeho táta, jede momentálně velmi úspěšné Identity tour. Nedávno převzal platinovou desku za autorské album Identity, skládá hudbu, hraje, zpívá, co víc si přát.

Jeho maminka Hana Brzobohatá Gregorová je samozřejmě na synka taky patřičně hrdá. Brzobohatý mladší je údajně zamilovaný do krásky Táni Kuchařové (26). Někteří říkají, jak oběma vztah sluší a prospívá jim, jiní za ním vidí jen dobré promo.

"Já Ondrovi strašně moc přeju štěstí, je to neskutečně hodnej a šikovnej člověk, jen ten jejich vztah s Táňou jim moc nevěřím," řekla VIPStory.cz jedna z jeho kamarádek a není sama. Pokud prý nejde o "vztah" z rozumu, pak je poměrně nestandardní.

"Táňa je trochu ledová královna, všude se tváří stejně. Buď je to jen naučená póza a neumí dát najevo city, nebo je to jen jako. Nevím, málokdo se v tom vyzná," míní další známý Ondřeje, který je časově tak zaneprázdněný, že na vztah nemá tolik času.

Ať je to, jak je to, ke štěstí mu toho asi moc nechybí. Snad jen konečně ta opravdová rodina. Žena a jedno nebo dvě krásné děti. Protože Ondřej by byl podle mnohých úžasný a sexy táta. "Jednou říkal, že by byl rád, kdyby měl vlastní potomky. Že by si to užíval," dodal zdroj z jeho okolí.

Tak třeba se sexy, pohledný herec, zpěvák a hudebník, který má teď navíc s Marikou Šoposkou nadabovat i ústřední postavy v trháku Padesát odstínů šedi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008