Hřebejku, Vachlere - styďte se! Neúcta k zesnulému Ondříčkovi na pohřbu!

 Celebrity 
08. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tihle dva umělci, kteří si hrají na intelektuály, se tedy vybarvili a to doslova... Profimedia
Na to, že některé "celebrity" chodí jak hastroši, na to jsme si zvykli. Ale to, že známým osobnostem nestojí zesnulý velikán českého filmu kameraman Miroslav Ondříček ani za to, aby se alespoň slušně, když ne společensky oblékli, to už je moc. Jako totální burani se s prominutím projevili dva režiséři - Jan Hřebejk a Petr Vachler. Šli snad z pole role, hospody nebo ze zahrádky?

Poslední rozloučení se konalo včera v kostele na Vyšehradě, kde nechyběla celá řada osobností, včetně Jiřiny Bohdalové, Lenky Termerové a mnoha dalších. Většina přišla slušně oblečena. Ale tihle dva tomu vážně dali korunu!

"Ty mají tedy ránu, to si nemohli vzít něco slušného na sebe? Nebo neměli chodit vůbec, to je neúcta a vymlouvat se, že jsou třeba v produkci, v práci, je směšné. Jiní se taky slušně oblékli," pronesla účastnice pohřbu, která, a nebyla sama, kroutila nad oběma "velikány" hlavou.

Hřebejk s Vachlerem přišli spolu. U Hřebejka vévodil vytahaný huňatý svetr, u Vachlera zase zelené kalhoty. Přišli se prý rozloučit se svým kolegou od filmu. Že by jim slavný Miroslav Ondříček nestál ani za to, aby ho uctili jak se patří?

Ano, jistě, možná nezáleží na tom jak kdo přijde, ale že přijde, ale i pohřby, stejně jako svatby nebo promoce mají své společenské zákonitosti. A tihle dva rozhodně korunou nesmrdí, že by se nemohli lépe obléct!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít