Verešová má novou metodu na svou popularitu - ukazuje bradavky!

 Celebrity 
06. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Andrea Verešová udělá cokoli, jen aby se o ni mluvilo a psalo Profimedia
Andrea Verešová, modelka, matka i právnička není už tak médii obletovanou, jako kdysi. Dnes, když jede do Špindlu a hodí na sebe lyžařské hadříky za sto tisíc tak to už nikoho tak netankuje. Proto se musí snažit udělat cokoli, aby se o ni psalo.

A co by Verešová, která mluví svou česko-slovenštinou, která mnohým trhá uši pro slávu neudělala. Na několika fotkách se objevila bez podprsenky pod halenkou, trikem, nebo dokonce sáčkem. Byla prostě "nahoře bez". Své vnady dala všanc fotografům.

A "náhoda" tomu chtěla, aby vznikly rajcovní fotky Andrey, která o sobě vždy ráda mluvila a byla ráda, pokud se o ni hovořilo a psalo v superlativech. Protože je stále poměrně atraktivní ženou, nemá se za co stydět. A ona se nestydí. K mužům měla vždy kladný vztah a tak ukázat svá "kůzlátka", jí problém nedělá.

"Andrea miluje slávu a je dost nervózní z toho, když někde je a ne každý ji hned pozná. Docela si na tom zakládala, ale doba se mění," řekla jedna z jejich kamarádek.

Pokud však Verešová bude chodit skoro "nahá", bude se o ni mluvit čím dál víc. Jen je tu otázka, zda je vhodné, aby tato atraktivní žena a matka měla pověst svobodomyslné holky, která ukáže cokoli?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod