Přeučil s Hruškovou se dali na prodej pečiva! Že by nový druh podnikání?

 Celebrity 
06. dubna 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jan Přeučil a Eva Hrušková prodávali pečivo. Že by nový druh podnikání?  archiv
Herecký pár Jan Přeučil a Eva Hrušková se dali na prodej pečiva. Ne, že by se nudili, nebo jim herectví nevynášelo. Chtěli však pomoci dobré věci a tak o velikonočním víkendu v jedné pražské obchodní pasáži obsluhovali zájemce a nabízeli různé dobroty.

"Oslovilo nás vedení Konta Bariéry s nímž tak nějak spolupracujeme, zda bychom se chtěli zúčastnit charitativní akce Pečení pro děti. Výtěžek jde vždy na konkrétní dítě či děti, které potřebují nějakou pomoc. Jsme moc rádi, že jsme mohli tuhle úžasnou věc podpořit," prozradili slavní herečtí partneři.

Sami se věnují činnosti pro děti, se svým divadlem brázdí Čechy i Moravu a dětské publikum tvoří podstatnou část zájemců o jejich vystoupení.

"Nyní jsme "pekli" pro Matěje a Krasima. Vždy jde výtěžek na konkrétní dítě s konkrétní pomocí. Každou první sobotu v měsíci v Myslbeku nás podpoří i známá osobnost. Minule to byl třeba David Huf a další," prozradila Julie Růžičková z Konta Bariéry, největší české charitativní organizace s níž velmi úzce spolupracují například Lucie Bílá, Jiří Lábus, Petr Čtvrtníček, Jan Potměšil a celá řada dalších.

Nadace chystá v letošním roce i celou řadu dalších věcí a novinek. Zaměřuje se nejen na děti, ale i dospělé různého druhu postižení, nebo třeba na seniory.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47