ŠOK! Co dělal Satoranský s mrtvolou v lese? A velký nesmysl v seriálu!

 Celebrity 
15. března 2015 03:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslav Satoranský a Soňa Norisová v lese s mrtvolou TV Nova
Najít mrtvolu v lese není nic příjemného. A najít mrtvolu, která leží v rašelině a vypadá spíš jako zombie už vůbec ne. S tím se musel popasovat herec Jaroslav Satoranský, který hraje šéfa policie v kriminálce Policie Modrava! Přesto, že je seriál hodně populární, je v něm jeden obrovský nesmysl!

V epizodě s názvem Případ Strnad najdou lesníci zachovalou mrtvolu člověka zahrabanou v rašelině.

„Bylo to až velmi reálné. Když jsme přišli na plac, až jsem se lekl,“ přiznal herecký bard Jaroslav Satoranský, který vysekl poklonu filmařským maskérům.

Herce Rostislava Trtíka líčili k tomu, aby vypadal jako reálná mrtvola skoro tři hodiny. Na sobě měl neopren a na něm kostým. V zemi strávil několik hodin a před tím několik hodin zase strávili technici hloubením díry v lese. Na to, jak to dopadlo, se mohou diváci podívat dnes večer.

V celém seriálu je ale jeden velký a nereálný nesmysl. Policejní oddělení Kašperské Hory řeší především vraždy. Přitom ve skutečnosti by to možné nebylo. Veškeré násilné trestné činy a tedy i vraždy můžou řešit jen kriminalisté z krajského ředitelství, nikoli obvodní oddělení. Divákům ale pochopitelně tento fakt unikl a děj příběhů vnímají jako dobrou kriminálku bez ohledu na reálný život.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum