Miluna ze Sluncí, sen si žije! Podívejte, jaký bejvák si postavila! FOTO!

 Celebrity 
13. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Miluna ze Sluncí, sen, tedy Petra Schmalzová Pyšová se uměla vdát... užívá si luxusu! VIPStory.cz, archiv
Miluna z Troškových Sluncí, sen Petra Schmalzová (48), dříve Pyšová se uměla vdát a zabezpečit se! V ráji boháčů, ve Špindlerově Mlýně si se svým manželem postavila za mnoho desítek milionů korun pořádný bejvák. Zkrátka, uměla si to zařídit!

Manžel bývalé televizní moderátorky, herečky, dnes manažerky Petry Schmalzové Pyšové figuroval ve vedení energetické společnosti ČEZ a byl i vlivným členem pražské ODS a taky předsedou dozorčí rady Pražské energetiky. Vysoké příjmy proto manželům dovolily nejen koupit drahý pozemek, ale postavit na něm i palác.

Výhled na vrchol Medvědín, přímo nad špindlerovským aqaparkem, klid, pohoda, vše obložené dřevem v prvotřídní kvalitě. Tak vypadá víkendové i letní, ale i zimní sídlo ve Špindlu.

„Stavěli to asi rok. Z ulice vypadá dům menší, ale ze zdola je to veliké a uvnitř to má mnoho místností a dvě patra. Je to na bydlení, původně něco říkali, že by to měli i jako penzion pro známé,“ prozradil jeden z místních.

Na stavbě dělali dělníci denně a Schmalzová je jezdila i z Prahy pravidelně kontrolovat.

Dům na svahu byl nákladný i proto, že se musely dělat pořádné základy, betonové výstuže a vzhledem k tomu, že Špindl leží v chráněném území, museli investoři splnit i některé podmínky, od barvy střechy až po tvar domu. Celá stavba přišla na dobrých dvacet až třicet milionů korun. Ale vyplatila se. Je jednou z nejhezčích v okolí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47