SETKÁNÍ NEPŘÁTEL: Vondráčková, Kubišová, Neckář. Jak tohle dopadne?

 Celebrity 
12. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Helena Vondráčková, Václav Neckář a Marta Kubišová by se měli dnes setkat v jednom sále koláž VIPStorycz
Napětí, které by se dalo krájet. Tak to bude asi dnes večer vypadat na premiéře nového muzikálu Mýdlový princ v pražském Divadle Broadway, kterou si nenechá ujít řada celebrit. Na dílo složené z hitů Václava Neckáře má přijít nejenom zpěvák a jeho bratr Jan, ale i bývalé kolegyně z Golden Kids - Helena Vondráčková a Marta Kubišová, které se nemohou ani cítit.

Příběh mladého, herce ze Šumavy, trochu smolaře, který ale dostane šanci, jak se prosadit, budou chtít vidět všichni, kteří mají Neckářovy hity rádi. Stejně tak, jako hity Golden Kids. Navíc je to po dlouhé době opravdu ryze český muzikál, který si na nic nehraje a není převzatý ze zahraničí.

"Měli by opravdu přijít jak Neckářovi, tak i Kubišová a Vondráčková. Rozhodně, pokud přijdou, nebudou sedět vedle sebe," prozradil zdroj z divadla. Vyhnout se jeden druhému a maximálně se ve vší slušnosti pozdravit, bude jediná aktivita, kterou vůči sobě především Marta Kubišová a Helena Vondráčková budou vyvíjet. Nikdo si netroufá odhadnout, jak jejich shledání dopadne.

Stejně tak je otázkou, jak dopadne premiérové obsazení představení. Kdo bude na premiéře Mýdlového prince hrát hlavní roli, nebylo do poslední chvíle jisté. Původně avizovaný Sagvan Tofi se údajně nestihl dobře naučit všechny texty. Jeho alternant Martin Dejdar má zase slavit narozeniny. Jak to tedy nakonec dopadne? To bude asi překvapením pro diváky. Sám Tofi ale asi lehce přecenil své síly.

"Já si to přečetl jen do třetiny, když jsem to šel odmítnout, a oni mě přemluvili. Jenže jsem nevěděl, že to je peklo. Ten kluk nesleze z jeviště, jsem tam asi dvě hodiny, zpívám asi 12 písniček od Václava Neckáře, které se nedají zazpívat, protože Neckář zpívá jako pánbůh. Prostě jsem si zavařil,“ řekl před časem Tofi, který se vždy choval jako suverén.

Režisér Radek Baláš vsadil i na další známá jména. Terezu Kostkovou, Ivanu Jirešovou, Martina Písaříka, Václava Koptu, Aleše Hámu, Janu Synkovou, Jitku Schneiderovou, Olgu Lounovou, Vlastimila Zavřela, Bronislava Kotiše, Josefa Vágnera, Jaroslavu Obermaierovou nebo Jitku Schneiderovou. Generálky ale proběhly v pořádku a podle všeho se Mýdlový princ bude divákům líbit. Nikdy nikoho a nic nešetřící kritici však dodávají - hlavně, aby z toho nebyla mýdlová opera.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47