Naprosto povedená premiéra: Oslavující Dejdar, dojatý Neckář, Kovarčíkovy trpaslíci a svatý Janeček

 Celebrity 
13. března 2015 12:42 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Premiéra muzikálu Mýdlový princ se nad očekávání povedla.  Profimedia
Málokdy lze o něčem říct, že by to byla pecka. Nový muzikál, či spíše hudební komedie Mýdlový princ, která měla ve čtvrtek v pražském Divadle Broadway svou premiéru, se vážně povedla. Nadšení diváci a hlavně herci z jejich reakcí. Nejvíc potěšení byli ale Martin Dejdar a Václav Neckář.

Dejdar si ten večer zahrál premiéru. Skvěle ztvárnil roli "herce Martina" a skoro tři hodiny z jeviště neslezl. Po ovacích a děkovačce ho čekalo překvapení. Produkce mu připravila překvapení. K jeho padesátinám, které oslavil den před tím, mu nechala na jeviště přivést dort s pěti desítkami svíček a nápisem Mýdlový princ.

"Děkuju! Tohle jsou moje nejhezčí narozeniny a obrovská pocta, že jsem si tuhle roli mohl zahrát, a že na mne a mé kolegy z jeviště koukal Václav Neckář. Mýdlák je složený z jeho hitů a už proto jsem tu roli přijal. Je to pro mě čest," řekl Dejdar.

Václav Neckář, který v muzikálu přímo nehraje, jen se objevuje na záznamu se vzkazem, kde hraje Dejdarova otce, seděl v hledišti s bratrem Janem. Po představení na jevišti všem poděkoval. Dojetím se oči leskly nejen divákům, ale i hercům.

"On je prostě obrovská osobnost. A tohle dílo je opravdu důstojnou oslavou jeho díla, jeho hitů. Vždyť právě i písnička Mýdlový princ také na jevišti zaznívá a podle ní se muzikál jmenuje," řekl producent divadla Oldřich Lichtenberg.

Ivana Jirešová, Aleš Háma, Vlastimil Zavřel, Michal Kavalčík. Olga Lounová, Jana Synková, Jitka Schneiderová, Peter Pecha,Natálie Grossová nebo Pavlína Ďuriačová a mnoho dalších odvedli skvělý výkon. A i když nejde o fenomenální pěvecký výkon, spíše o herecké zpívání, všichni se role zhostili s grácií.

Na premiéru se přišli podívat třeba i Karel Gott nebo Michal David. Výkonem byli nadšení. Diváky neskutečně bavily i různé hlody, které byly součástí scénáře. Kdy například Aleš Háma několikrát opakuje cosi o trpaslících pro Kovarčíka (lobbista a financovatel některých kulturních projektů), nebo když se modlí ke "svatému Janečkovi" (muzikálový producent), hlediště smíchem téměř lehlo!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum