Po Hruškovi přichází ještě větší poděs s kůžičkama?!

 Celebrity 
15. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
František Nyklas má být nástupcem Ládi "kůžičky" Hrušky! No, to bude zase asi show!  archiv F. Nyklase
Jeden šermoval rukama před kamerou a jako investigativní reportér vypadal spíš jak trdlo, které to všem chce pořádně a rázně vysvětlit, druhý, který není schopen udržet mikrofon v ruce, aniž by to nepřipomínalo epileptický záchvat ho má nahradit. Řeč je o nástupci "kuchaře" Ládi Hrušky!

Tohle nemyslí Nova vážně?! Nový králem kuřecích kůžiček, tedy "kulinářským specialistou" se má stát karlovarský reportér František Nyklas. Ten, který se jednou v zimě potácel před kamerou, aby simuloval děsivou fujavici, když vše okolo bylo v klidu, je prý nejvhodnější kandidát.

"Je to vtipálek, je originální a má smysl pro humor. Proto si ho vybrali a jemu se to samozřejmě líbí, tenhle nápad," říká zdroj z televize.

Jenže o originalitě se příliš mluvit nedá. Dokonce i jeho kolegové z televize mluví spíš o trapnosti. A stejně tak jako Hruška, ani Nyklas nejsou zrovna dvakrát oblíbení. "Myslí si, že je mistr světa. Že je investigativní, ale občas se za něj stydím, když vidím, jaký kreace předvádí před kamerou," míní jedna z Nyklasových kolegyň.

Asi právě proto je dobrým kandidátem na "vaření", tedy spíš kopírování receptů, které posílají diváci a na kterých Láďa Hruška vydělala pořádný balík.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod