Karle, prosíme dost! Chvála Ivanky už leze lidem krkem!

 Celebrity 
14. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott se svou neustále chválenou manželkou Ivanou přišli i na premiéru muzikálu Mýdlový princ Profimedia
Mistr Karel Gott je gentleman každým coulem a ví, co se sluší a patří. Ale v posledních měsících působí spíš jako těžký "podpantoflák", než jako muž žijící ve vyrovnaném manželství! Není snad rozhovor či status na sociální síti, kde by se neobjevila chvála jeho manželky.

Hlavně teď po premiéře muzikálu Přízrak Londýna, kde Ivana Gottová hraje těhotnou prostitutku doslova tryská z Gottových úst celý gejzír chvály, jak je Ivanka skvělá. Mnoho lidí to už ale štve.

"Snad kdyby ten Karel o sobě, což by nikdy neudělal, říkal, že je nejlepší na světě, nepůsobilo by to tak kýčovitě, jako tohle. Ano, Ivana se snažila a byla relativně dobrá. Ale neustále vynášet do nebes a dokonce, byť i v nadsázce tvrdit, že by si Ivanka zasloužila i slavíka, to už je moc. Tohle se prostě k takové persóně, jakou on je snad nehodí," míní i jedna z Gottových kolegyň.

Ivana samozřejmě potřebovala slyšet chvály a protože od publika se davové záplavy nedočkala, tedy pokud se jí někdo nechtěl vetřít do přízně, musel to napravit manžel. Přitom si asi neuvědomuje, že své ženě dělá medvědí službu. Gottová není herečka ani zpěvačka a nikdy nebude, i když si zahrála v muzikálu. Stejně jako není moderátorka, přesto, že moderuje VIP zprávy na Primě.

"Je to její role, ale rozhodně to není nějaká pecka. A pokud pan Karel neustále pěje ódy, působí to spíš jako styl: jasně, nebyla nic moc, ale podívejte se všichni, jak ona je přeci skvělá. To není dobře. Štve to lidi a diváci to vidí. Hlavně by si taky za to toho Karla, který je velmi obezřetný i u různých zpěváků říct, že by někdo opravdu dobrý, to už musí být, mohli někteří přestat vážit. A to je zbytečné a byla by to škoda," dodal pro VIPStory.cz jeden z jeho známých.

Podle zlých jazyků chce mít Mistr doma klid a pohodu a tak prostě dělá to, co se od něj očekává. Chválí, chválí, chválí a asi ještě pár týdnů bude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum