Známý zpěvák se kvůli zdraví musel vzdát životního snu!

 Celebrity 
12. března 2015 03:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michael Foret se musel vzdát svého životního snu archiv M. Foreta
Hraje roli Skye v muzikálu Mamma Mia! Daří se mu, zpívá, je šťastně ženatý a užívá si života. Přesto si svůj životní sen splnit nemohl. Michael Foret se ho musel vzdát. Důvodem byly zdravotní komplikace.

Michal chtěl být totiž pilotem vojenské stíhačky! To se mu nepodařilo a už asi ani nesplní!

„Já jsem úplný divočák. Když jsem byl malý, byly mi asi dva nebo tři roky, tak mě naši vzali do Prateru. Tam mě máma hodila před sebe do vagonu, který s námi projel vodu, strašidelný hrad, vybafnul na mě kostlivec. Takže bych řekl, že mám průpravu. V pubertě jsem jezdíval do Prateru nebo podobných zábavných parků strašně rád a dodnes to miluju. Miluju přetížení. Proto jsem vždycky toužil být pilotem stíhačky,“ prozradil Foret.

Jezdí pravidelně na letecké dny a alespoň takhle si napravil svůj „handicap“. Profesionálně se tomu ale věnovat nemůže. Je totiž alergik na všechno kvetoucí. A jak říká, u vojáků by tak mohl maximálně zametat letiště.

„Adrenalin tohoto typu mám rád, takže když jsem měl rozlučku se svobodou, tak mi mojí kamarádi zařídili let sportovním motorovým, velmi drsným, letadlem. Dokonce jsem měl možnost si vzít do ruky knipl a udělat si několik vrutů. Pilot se mě pak ptal, jestli jsem to někdy už dělal, protože jsem byl naprosto v pohodě. Řekl bych, že to mám v krvi,“ pochlubil se zpěvák, kterému splnění jeho snu zhatily zdravotní komplikace.

Kromě létání ale rád lyžuje a adrenalinu se nebrání. Proto se v rezortu Malevil s kolegy z muzikálu skvěle bavil a jezdil i na čtyřkolkách. Naopak ale třeba bngee jumping by nikdy vyzkoušet nechtěl. „Tam mám zvláštní problém s tím provazem. Nechtěl bych skončit jako Petr Novotný s rozpůlenou hlavou nebo nějak zmrzačený,“ dodal Foret, který mnohokrát do měsíce řádí na jevišti Kongresového centra v úspěšném muzikálu Mamma Mia!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod