Proč si kráska Táňa Kuchařová pořídila tohle selfie s Yvettou Simonovou?

 Celebrity 
11. března 2015 04:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Táňa Kuchařová si pořídila selfie s legendou české hudební scény Yvettou Simonovou Evegreen tour
Miss World 2006 Táňa Kuchařová to rozjela. Pořídila si selfie s legendou české hudby Yvettou Simonovou nebo zpěvákem Karlem Štědrým. Ne, že by je zastavila na ulici. Kráska má totiž s oběma a nejen s nimi, teď hodně společného. Zapojila se do unikátní Evegreen tour!

Kuchařová se zúčastnila křtu klipu Nebe na zemi, které je součástí Evegreen tour 2015. Na to společně s největšími hity vyrazí Yvetta Simonová, Josef Zíma, Eva Pilarová, Karel Štědrý, Pavlína Filipovská, Karel Kahovec a Viktor Sodoma a tři kapely - George & Beatovens, Rangers Band a Patrola Šlapeto.

Kuchařová se totiž věnuje i vlastní nadaci, která se stará o seniory. Může za to vztah s její vlastní babičkou, respektive babičkami. V její rodině jsou prý samé silné ženy.

"Hodně mě ovlivnil i můj vztah s vlastními prarodiči. Pro mě ta pomoc starším lidem byla jednoznačná," říká Miss World 2006.

Když už se účastnila slavnostního křtu v restauraci v centru Prahy, udělala si pár selfie fotek na mobil.

Právě výtěžek z prodeje písničky a klipu Nebe na zemi, půjde na nadaci Táni Kuchařové. Celkem 10 koncertů po ČR odstartuje 30. března v Pardubicích a zakončí 6. května v Českých Budějovicích. Mezitím 29. dubna proběhne velký koncert v pražské Lucerně na který se chystá i řada českých celebrit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod