Vendula Svobodová označovala jiné za blázny, dneska za blázna označují ji!

 Celebrity 
23. února 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vendula Svobodová se svým o 16 let mladším milencem Josefem Pizingerem facebook
Manželka skladatele Karla Svobody, prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (42) si pěkně naběhla. Právě kvůli svému vztahu o celých 16 let mladším Josefem Pizingerem. Druhé před pár lety označovala za blázny, když se jí na možný vztah ptali, dneska je za blázna ona?!

„Pepa je zase jako můj syn, je to bláznovství myslet si, že by mezi námi něco bylo. Nikdy bych na něj jako na muže nepomyslela, dušovala se před lety Svobodová, krátce po sebevraždě svého muže! Dokonce novináře a další nazývala blázny, čpěla síru kolem sebe. A už tehdy bylo jasné, že jsou si blízcí.

„Jsem šťastná a spokojená. Ano, jsem zamilovaná,“ hlásá do světa prezidentka Kapky naděje. To, že před lety už všichni věděli, že mezi ní a synem její nejlepší kamarádky je víc, než jen přátelství, považuje za normální. Jde prý o přirozený vývoj.

Když se producíroval tehdy před Svobodovou urostlý mladík v trenýrkách, v kterých se rýsovalo jeho nadprůměrné mužství, označovala Svobodová Josefa za „skoro svého druhého syna“, jak dobře se spolu znali. Dnes jsou oficiální milenci, vyráží do společnosti a logicky se dělí nejen o jednu ložnici ale i o jednu postel.

Svobodová na sebe nedávno hodila téměř „pánský“ oblek i s kravatou a to zřejmě jejího Pepu tak fascinovalo, že na ni mohl oči nechat. Že by ale byl zajda od Svobodové jinak orientován, nehrozí. „Je fakt jen na ženský, ale je to hroznej divoch. Nevybouřenej a sex je u něj hodně na prvním místě. Ona je ale blázen, jestli si myslí, že s ní bude až do smrti,“ říká o něm jeden z jeho kamarádů.

Venudla Svobodová, která jde ode zdi ke zdi, kdy nejdříve měla o víc jak 30 let staršího manžela (K. Svobodu) a teď o skoro třicet let mladšího, tak duševně omládla. Když dostane čtyřicetiletá ženská do postele ani ne třicetiletého skokana, vlije ji to zkrátka krev do žil. I podle svého okolí čapla druhou mízu a je jak vyměněná.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod