Tohle mladé ucho že je herec z Babovřesk a manžel známé zpěvačky?

 Celebrity 
20. února 2015 08:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Co je to proboha za ucho? Dnes herec a manžel známé zpěvačky! facebook
Tohle mladé ucho že vyrostlo do muže, manžela známé zpěvačky Báry Basikové (50)? Ano, je to on, herec Petr Polák (35), který takhle vypadal skoro před třiceti lety! Fotky z období věku od 15 do 19 let vystavil na svém profilu.

Trochu rebel, jeden čas taxikář, pak jemně proslulý tím, že ani alkohol a lehké drogy mu nebyly cizí. Teď vzorný manžel, táta, a taky herec z Babovřesk. Tam hraje totálně dutého, vypitého a zhuleného týpka. Ve skutečnosti je Petr Polák poměrně zodpovědný chlap, manžel zpěvačky Báry Basikové, který ale je pro každou špatnost.

„Mám rád, když je veselo, když se lidi baví. Snažím se nezkazit legraci a třeba za roli v Babovřeskách jsem hodně vděčný,“ svěřil se Petr Polák.

Na svůj facebookový profil umístil sérii fotek, na kterých by ho jen stěží někdo poznal.

„Je to z období mých 15 až 19. narozenin. Z občanky a prvního řidičáku,“ pochlubil se Polák.

Jak sám o sobě říká a potvrzují i někteří lidi z jeho okolí, někdy se ale pořád tak chová, jak kdyby mu bylo patnáct. Vyroste z toho vůbec někdy táta pětiletého Teodora, kterého má právě s Basikovou. Přeci jen patnáctiletý rozdíl mezi partnery, kdy ale ona je starší než on, je trochu zvláštní. Před časem prožili krizi. Tu prý zažehnali a teď fungují jako fajn rodina.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít