Absolonová po premiéře Evity naštvala některé fanoušky!

 Celebrity 
21. února 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Monika Absolonová se pořád tváří šťastně a křičí to do světa a to už některým lidem leze krkem! archiv M. Absolonové
Kam se člověk podívá, je Monika Absolonová, zní občas pražskou divadelní a muzikálovou scénou. Teď třeba hraje v muzikálu Evita s Karlem Rodenem. Protože se jí povedla premiéra, musela se svěřit na svém profilu sociální sítě, ale to rozhodně neměla dělat.

Absolonová vyznává obdiv nejen režisérovi představení Ondřeji Sokolovi a kolegům ze Studia Dva, ale hlavně neustále dává najevo, jak strašně je zamilovaná, jak je neskonale šťastná se svým přítelem, hokejistou Tomášem Hornou!

„Cítím úlevu a už i radost a štěstí po premiéře nejsem doma sama, ale s někým kdo to se mnou cele prožil, podpořil a neutekl, děkuju... Dobrou noc!!! Jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!,“ napsala Absolonová.

Našli se hned tací, kteří ji to přáli a likovali a posílali vzkazy, ale našli se i tací, které evidentně přemíra pozitiva od zpěvačky, která se chová spíš jak šestnáctiletá puberťačka, než jako čtyřicetiletá ženská, už leze krkem.

„Holko naše, máme tě rádi, ale nejsi jediná na světě, co prožívá radost, štěstí a vše co k životu patří. Přejeme ti, ať jsi šťastná, ale nepřeháněj to s tou radostí. Zůstaň na zemi. Vše se Ti může v jeden okamžik zvrátit. Jedna chyba a jsi na dně, pozor.!!!,“ napsala a uzemnila fanynka.

A má bohužel pravdu. Vždycky v minulosti, když se nějaká z umělkyň chlubila, jak je neskutečně šťastná, všechno se jí daří a má nejlepšího chlapa na světě, přišel velmi rychlá pád na ústa. Tak Moniko, pozor!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47