Tenhle fešák se objeví v novém seriálu a vzpomíná na zemřelého PANA herce!

 Celebrity 
23. února 2015 04:29 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Michal Holán, trochu ztřeštěný herec, ale jinak velký sympaťák! Nová hvězda Policie Modrava archiv
Michal Holán není divákům možná tak známý podle jména, ale jeho hlas znají mnozí, kteří se dívají na na televizi. Nadaboval desítky upoutávek, filmů a za sebou má i televizní role. Od 28. února bude hvězdou také nové kriminálky Policie Modrava!

Kdysi se "proslavil" tím, že chodil s tehdejší účastnicí první série reality show VyVolení Kačenkou Langerovou. Dnes se dá říct, že je to zkušený herec, dabér, který mimochodem ve slavné německé kriminálce Kobra 11 dabuje hlas sexy herce Toma Becka alias Bena Jägera. Od konce února ho můžeme vidět v kriminálním seriálu z prostředí Šumavy - Policie Modrava.

"Hraju tam mladého, takového trochu trhlého policistu, však sami uvidíte. Byla to úžasná práce v krásném prostředí. Šumava je vážně nádherná. Sám jsem zvědav na to, jak se to bude divákům líbit," řekl VIP Story.cz Michal Holán.

Sympatickému herci je líto jen jedno, že se měl možnost potkat s úžasným o dvě generace starším kolegou Janem Pohanem a ten se už bohužel premiéry nedožil.

"To byl PAN herec. Opravdu úžasný člověk a zpráva o jeho úmrtí mě dostala. Jsme vděčný za to, že jsem s ním mohl točit a vůbec se potkat. Byl to pro mě obrovský vzor v mnoha směrech," podotkl charismatický mladý herec, který na otázku, zda je zadaný nebo sólo, jen tak kulišácky odpověděl: "To se neříká..."

Kdo ví, možná po odvysílání prvních dílů mu jeho fanynky strhají profil na sociální síti...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47