Šípek se musí v hrobě obracet! Machálkové otec napadl jeho syna!

 Celebrity 
28. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kvůli dědictví po Bořku Šípkovi se jeho příbuzní začali hádat a nejen to! Došlo prý i na násilí! archiv
Lidi se milují, dokud je smrt nebo majetek nerozdělí, říká se. A bohužel rodinu po zesnulém architektovi Bořku Šípkovi tedy pořádně rozdělil. Došlo i na fyzické násilí. Otec zpěvačky Leony Machálkové prý napadl syna Šípka Dalibora (29), kterého měl ze vztahu s německou tanečnicí Bambi Uden. Věc skončila na policii.

Jak uvedl deník Blesk, vše se stalo před několika dny na rodinném obědě v Novém Boru, kde má Šípek expozici. Pohodový oběd se změnil nejprve v hádku a hádka pak v pár facek a napadání. Šlo zřejmě o problémy s dědictvím. Šípek vydělal za svůj život mnoho milionů korun a peníze se musí rozdělit jak mezi syna Dalibora, tak mezi Artura. Toho měl architekt a výtvarník právě s Leonou Machálkovou.

Zřejmě došlo k hádce ohledně rozdělení majetku a to jsou vždy ostré spory, pokud jde o rodinu. „Mohu potvrdit, že se na obvodní oddělení policie v Novém Boru dostavil dne 10. dubna devětadvacetiletý muž a oznámil, že byl předchozí den v odpoledních hodinách v restauraci v Purkyňově ulici v Novém Boru fyzicky napaden jedním z hostů,“ řekla Blesku mluvčí policie Ivana Baláková s tím, že oznamovateli nevzniklo při incidentu žádné zranění.

Policisté prý výpověď zdokumentovali a spisový materiál postoupili k projednání do správního řízení na tamní městský úřad. Skončí tedy jako přestupek.

Sám mladý Šípek se k incidentu nechtěl vyjadřovat, "macecha" Leona Machálková se naopak snažila celou věc zlehčovat.

Zlehčení lze pochopit, pokud se útoku či šarvátky v hospodě týče, ale pokud jde o vztahy mezi příbuznými, ty by se asi zlehčovat neměly.

Podobné neshody před lety panovali kupříkladu mezi vdovou po skladateli Karlu Svobodovi Vendule a jeho dětech z prvního manželství. Hádky, osočování a urážky nakonec skončili smírem. Dnes je rozsáhlá vila v Javenech na prodej a Vendula Svobodová od té doby po druhé znovu vdaná, žije v jiném domě a na šarvátky už zapomněla!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum