Na tohle manželství Vendula (Svobodová) Pizingerová vzpomíná s hořkostí!

 Celebrity 
19. dubna 2017 02:23 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
S Patrikem Aušem to byl podle Venduly Pizingerové životní omyl! archiv
Prožila si toho hodně, mnohokrát se zamilovala a současné manželství je pro ni třetím v pořadí. Na jedno z nich ale vzpomíná Vendula Pizingerová, kdysi Svobodvá a také Auš, s velkou hořkostí!

Pokud se dá o něčem říct, že to pro Vendulu byl kalich hořkosti, pak právě druhý svazek s Patrikem Aušem. Zatímco on tvrdí, jak ji miloval, a že si velmi rozuměl s jejím synem Jakubem, ona na tento vztah nevzpomíná ráda. 

Jo, tak minulé manželství mě vytočilo. To tedy nevyšlo. Asi to celé vzniklo hlavně proto, že jsem nechtěla být sama. Kdybychom zůstali na nějaké kamarádské úrovni, bylo by to jiné a lepší. Ale to se nepovedlo a přátelé už nejsme," svěřila se Vendula Pizingerová v Blesku pro ženy.

Původně s ním šla i do podnikání s nábytkem. Tam mělo skončit i mnoho jejích peněz. Nicméně proč se ti dva už nemusí a přáteli nejsou, není jasné. Kdysi se spekulovalo o domácím násilí, což nepotvrdil ani jeden. Pravdou ale je, že Patrik o Vendule nikdy špatně nemluvil, ona o něm přímo taky ne, ale všem dává doposud najevo, že to byl její životní omyl a tak to asi i zůstane! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod