Šokující přiznání prince Charlese otřáslo Británií!

 Celebrity 
06. února 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Princ Charles se svatbě s Dianou bránil zuby nehty Shutterstock
V Británii se dostává na pulty knihkupectví kniha, která poodhaluje soukromí nejstaršího syna královny Alžběty II. a pravděpodobně i budoucího krále prince Charlese.

Podle nejnovějších informací chtěl britský následník trůnu na poslední chvíli zrušit svatbu s princeznou Dianou a v jejich vztahu to povážlivě skřípalo ještě před tím, než se vzali. Tato překvapivá informace se objevila v neautorizované biografii spisovatelky Catherine Mayerové s názvem Charles: Srdce krále, která se začala v Británii prodávat.

Princ z Walesu měl před svatbou s mladičkou Spencerovou tolik pochybností, že vážně uvažoval o odvolání sňatku a lidem ze svého okolí se svěřil, že je naprosto zoufalý. Charles požádal Dianu o ruku po pětiměsíčním randění, ale poměrně rychle mu došlo, že dívka není to pravé ořechové a že má velmi komplikovanou povahu. Již v době, kdy chodila s Charlesem, trpěla poruchou příjmu potravy. Svému komorníkovi se měl princ svěřit, že si Dianu nechce vzít.

Kniha dále rozebírá důvěrný vztah Charlese a televizní osobnosti Jimmiho Savila, na kterého nedávno prasklo zrůdné zneužívání malých dětí a je v Británii v podstatě zapovězenou osobou. Mayerová se rovněž zmiňuje o tom, že Charles nepodporoval účast britské armády na Blízkém východě.

Představitelé oficiálního sídla prince Charlese Clarence House se proti tvrzením uvedených v knize ohradili s tím, že jsou přehnaná. Povolili spisovatelce exkluzivní přístup k princi, ovšem rozhovor trval pouhých pár minut.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve