Šokující pomluvy prezidentovy manželky! První dáma je prý muž! Tak tohle rozhlasový moula skutečně přehnal!

 Celebrity 
04. února 2015 07:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
No tak nevím, Karle.... Shutterstock
Amerikou hýbe další konspirační teorie. Tentokrát je to ale opravdu trochu na hraně.

Rozhlasový hvězdný moderátor Alex Jones v přímém přenosu vyjádřil poněkud scestný názor, že manželka amerického prezidenta Baracka Obamy je muž. Doslova se vyjádřil ve smyslu, že Amerika má nejenom prvního černošského prezidenta, ale zároveň i prvního homosexuálního. „ Kdo je Michelle Obama? Je skutečně ženou? Anebo je to muž?“ prohlásil ve svém vystoupení Jones a zároveň pokračoval, že hlava státu asi všechny tahá za nos. A ve výčtu důvodů pokračuje. „Vždy když se podívám na Michelle, něco mi na ní nesedí. Například má příliš široká ramena. Z anatomie je známé, že na ramena muže se vejdou tři hlavy vedle sebe, na ramena žen pouze dvě.“

Ale Alex Jones není jediný, kdo podporuje teorii, že Michelle je muž. Na internetu najdeme zastánců této teorie mnohem více. Zda se jedná jen o nemístný humor či o blbost rozhlasového mouly, není jisté. Bílý dům na poněkud bizarní vyhlášení nereagoval a konspiracím nechává volný průběh. Ty si tak začaly žit svým vlastním životem.

Útěchou pro prezidentovu manželku může být fakt, že není ani první ani poslední, o kom se podobné pomluvy šířily. Vzpomeňme na kdysi velmi populární zpěvačku Amandu Learovou či na atletku Caster Semenyaovou. Ta dokonce musela podstoupit potupné testy pohlaví, které prokázaly, že je skutečně žena... Nebo?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve