Pěkně namazaná Kubelková prozradila svoje fígle!

 Celebrity 
05. února 2015 04:31 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Moderátorka a herečka Iva Kubelková zná finty, jak na to... foto: Dermacol
Nebude to dlouho trvat a Česká republika vyhlásí ve své jediné národní soutěži krásy novou, v pořadí jedenáctou, Českou MISS. Odborná porota již vybrala deset finalistek, které si v současné době odskočily z plánovaného školícího workshopu, aby se naučily svou krásu podtrhávat kosmetickými přípravky. Akce se zúčastnila i Iva Kubelková, která je od letošního roku patronkou České Miss.

Na nejkrásnější ženu Česka budou v budoucnu kladeny vysoké nároky, a proto musí být vždy krásná, vždy připravená a musí svým vzhledem reprezentovat. O tom by mohla vyprávět Iva Kubelková, která je v záři reflektorů řadu let. „V líčení je mnoho různých fíglů, které je třeba dodržovat. Za tu dobu, co jsem v modelingu, jsem jich už spoustu odkoukala od profesionálních vizážistů. Mám na tyto věci velmi přísné oko a jsem detailista, takže občas řeším i drobnosti,“ přiznala Iva Kubelková a dívkám poradila, že méně je někdy více a že občas stačí mít dobrý podkladový krém, make-up a řasenku a dějí se zázraky. Čili stručně řečeno - když se dobře namažete, máte skoro vyhráno!

Kurz líčení přivítalo s nadšením všech deset finalistek. Od profesionálů se dozvěděly, jak se mají správně líčit ve čtyřech krocích: báze, make-up, pudr a tvářenka. Všechny dívky poté dostaly svou kosmetickou výbavu, aby byly připravené bez problému proniknout do světa profesionálního modelingu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47