Dcera slavné zpěvačky ukázala vše! Nové foto, chlapa i svého mazlíčka!

 Celebrity 
04. února 2015 04:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tahle mladá, krásná a dnes už úspěšná kráska je dcerou slavné české zpěvačky Facebook
Krásná po všech stránkách, šťastná a jak se zdá i úspěšná, taková je dcera velmi slavné a známé zpěvačky, která už nějaký ten pátek žije za velkou louží! Yanna Fabian, tedy Jana Fabiánová (35), dcera Nadi Urbánkové ukázala nové fotky, přítele i domácího mazlíčka.

V Česku se nechytala, zkusila štěstí v USA. Všechno tady nechala, dokonce i tehdy nemocnou matku Naďu Urbánkovou, která byla krátce po operaci, kdy přišla o oba prsy a měla za sebou sérii chemoterapií. Ale jak se zdá, udělala dobře.

Dneska hraje ve slavných muzikálech, zpívá, tančí a je spokojená. Po nevydařeném manželství v Česku a pár dalších vztazích, poznala prý toho pravého.

„Už jsme spolu dva roky. Je úžasný,“ svěřila se Jana Fabiánová, kdysi jménem Linda Nemejovská. Tak znělo její jméno od narození. Až jako dospělá se nechala přejmenovat.

Světu neukázala jen sympatického přítele, ale i dalšího přítulníka – domácího mazlíčka, pejska, který dělá oběma partnerům společnost. A místo miminka, mají prostě dalšího člena rodiny.

I když je mladá zpěvačka a herečka teď nadmíru šťastná, přeci jen se jí trochu stýská, hlavně po matce!

„Je nám smutno, to je jasné, ale s maminkou si voláme pořád přes skype, píšeme si. Dokonce tu několikrát byla a daří se jí dobře,“ říká Yanna Fabian, jak zní její umělecké jméno.

Trvalý návrat domů do Čech už, jak se zdá, neplánuje. Vracet se však chce, hlavně kvůli mamince, která bydlí v bytě v Želivu na Vysočině, pracuje v rádiu, jezdí a koncertuje.

Na vnoučata však, kdysi pětinásobné Zlatá slavice Naďa Urbánková, ale nepomýšlí. Je naopak šťastná, že se její dceři daří, a to ji prý těší nejvíc na světě.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve