Řepka dál běhá po soudech. Co na to jeho manželka? Neuvěříte, jak o něm Vlaďka mluví!

 Celebrity 
21. října 2014 15:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Erbová už se po něhodě s exekutorem oklepala Profimedia
Na začátku léta se shodou okolností podařilo Vlaďce Erbové nacouvat autem do exekutora. Trvalo jí dlouho než se z toho vzpamatovala. „Byla to nešťastná náhoda, ne autonehoda. Nikomu se nic nestalo, ale i tak to pro mě bylo hrozně těžký,” řekla modelka, která už se z toho otřepala a zašla s manželem Tomášem na Tuning párty v pražském baru Coco, kde se představily úpravy luxusního automobilu SGA aerodynamics, takzvaný Bodykit.

Povídá se, že jejich manželství však od doby, co má Řepka problémy s alimenty, prochází krizí. Bývalý fotbalista už má za sebou několik soudních řízení a Vlaďka přiznala, že celá tato záležitost ještě u konce není. „Můj manžel to se mnou neřeší, máme na to skvělého právního zástupce, ty věci nejsou nic nového a nějakou dobu určitě ještě potrvají,” svěřila se vipstory.cz Erbová a místo nadávek na svého muže, jak by člověk při krizi čekal, se ho začala zastávat.

„On je úžasný a řeší to v rámci možností. Moc tuto tematiku otevírat nechci, protože našim zákonům a soudům nerozumím. Podle mě by na všechny měl být stejný metr a u nás je to jinak. Pravděpodobně soudci už dneska čtou bulvární deníky, které tvoří mediální obraz. Věřím, že jak to celé jednou začalo, tak to také skončí,” dodala s nadějí manželka Blikance Řepky.

Vlaďka se již několik let věnuje své nadaci, během čehož jezdí po onkologických odděleních a řeší i jiné rodinné situace, než ve které se nyní nachází. „Když vidíte umírat děti, tak vám dojde, že vždycky může být hůř. Čím prochází naše manželství je doslova banalita. Je důležité, jak člověk k těmto věcem přistupuje. Nechci to zlehčovat, ale jsou horší věci,” uvedla krátkovlasá modelka na závěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008