Exkluzivně: Vymlátili jsme z Martiny Pártlové přiznání. Zpěvačka je zadaná!

 Celebrity 
20. října 2014 13:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Po několika ranách podlehla! Make-up Institute Prague
A je to venku! Zpěvačka Martina Pártlová už není single a její nový přítel je dokonce mladší než ona. Sice nám chvilku trvalo než jsme to z ní vymlátili, ale po pár tržných ranách v obličeji a zlomeném nosu se přiznala.

Nedávno si Martina do statusu na sociální síti napsala, že je zadaná. Tehdy však zapírala a snažila se ze situace vybruslit jak jen to šlo. Nám se ale na kosmetickém veletrhu přiznala. „Mám kluka, ale hrozně nerada bych to medializovala, protože to je vždy začátek konce. A ono je kolikrát lepší si to nechat pro sebe, protože nikdo neví, jak dlouho spolu budeme,” řekla Pártlová vipstory.cz.

My se zase přiznáme, že zranění v obličeji jsme jí nezpůsobili my, ale pražská škola make-upu, která se na ní tímto vyřádila. Extravagantní líčení má Martina ráda. „Jelikož hraju v divadle, tak jsem na to zvyklá. Když se líčím sama, tak si v podstatě dám jenom trošku pudru, dodělám obočí, pusu a jdu. Řasy mám dodělané,” komentovala své maskování. Přípravu na rande blonďatá zpěvačka prožívá víc.

„No to musím, protože je o kousek mladší než já. Je potřeba se před tím trochu připravit, ale nemyslete si, že trávím v koupelně dvě hodiny, zabere mi to asi patnáct minut,” dodala znovu zadaná Pártlová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod