Máte mindrák z velkého zadku? Tak si vemte příklad z této australské prdelaté hvězdičky!

 Celebrity 
20. října 2014 09:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Iggy Azalea si z velkých hýždí udělala přednost Profimedia
Tahle zpěvačka a modelka původem z Austrálie u nás zatím moc známá není, což je zřejmě jen otázkou času, protože odvaha Iggy Azalea rozhodně nechybí. Někdo by se za takové nohy a zadek styděl, ona to považuje za svou přednost, a proto je ukazuje, kde může!

Ženy mají mnoho mindráků a jedním z nich je mindrák z velkých naducaných stehen a kulatých zadečků, které má například i tato čtyřiadvacetiletá rapperka. Rozdíl je ovšem v tom, že ani v nejmenším nemá potřebu snažit se jakoukoliv z těchto spodnějších partií skrývat, naopak nosí jedině modely, v nichž každý macatý kousek jejího těla vynikne.

Zatímco u nás sice neroste obliba kyprých tvarů stejně rychle, jako ve státech Severní Ameriky, kde se největšími zadky pyšní Kim Kardashian, Jennifer Lopez, kdysi i Beyoncé a mnoho dalších. Tato situace se však rázem může změnit a my si třeba ještě místo prsou a rtů začneme zvětšovat hýždě.

Tak můžete pohled na Iggy brát například jako inspiraci do budoucna. Takhle se nosí velký spodek! A co vy, líbí se vám větší proporce?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47