Máte mindrák z velkého zadku? Tak si vemte příklad z této australské prdelaté hvězdičky!

 Celebrity 
20. října 2014 09:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Iggy Azalea si z velkých hýždí udělala přednost Profimedia
Tahle zpěvačka a modelka původem z Austrálie u nás zatím moc známá není, což je zřejmě jen otázkou času, protože odvaha Iggy Azalea rozhodně nechybí. Někdo by se za takové nohy a zadek styděl, ona to považuje za svou přednost, a proto je ukazuje, kde může!

Ženy mají mnoho mindráků a jedním z nich je mindrák z velkých naducaných stehen a kulatých zadečků, které má například i tato čtyřiadvacetiletá rapperka. Rozdíl je ovšem v tom, že ani v nejmenším nemá potřebu snažit se jakoukoliv z těchto spodnějších partií skrývat, naopak nosí jedině modely, v nichž každý macatý kousek jejího těla vynikne.

Zatímco u nás sice neroste obliba kyprých tvarů stejně rychle, jako ve státech Severní Ameriky, kde se největšími zadky pyšní Kim Kardashian, Jennifer Lopez, kdysi i Beyoncé a mnoho dalších. Tato situace se však rázem může změnit a my si třeba ještě místo prsou a rtů začneme zvětšovat hýždě.

Tak můžete pohled na Iggy brát například jako inspiraci do budoucna. Takhle se nosí velký spodek! A co vy, líbí se vám větší proporce?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty