Stydíte se za svou fotografii v občance? Přijďte na tuhle akcičku a už nikdy nikoho nebudete strašit!

 Video 
20. října 2014 14:03 / redakce
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Fotky slavných v občance? Taky katastrofa! Youtube.com
Máme na vás otázku. Jak vypadáte na svém občanském průkazu? Vzhledem k tomu, jak tam vypadáme my, si živě dokážeme představit vaše reakce.

Výjimkou nejsou ani modelky či herečky, přestože bývají fotogenické. Focení na průkazy je prostě zakleté a řekněme si to narovinu – každý tam vypadáme jako pitomec! Ostatně nejinak zněly i reakce slavných krásek, které časopis Elle při příležitosti oslavy svých 20. narozenin zaskočil naprosto stejnou otázkou. Ve videu tak máte bezprostřední reakce Simony Krainové, Jitky Schneiderové, Geislerové, Maxové a spol.

Ovšem my vám to neříkáme jen tak. Pokud je i vaše fotka podobně katastrofální, máme pro vás snadné řešení. Stačí, když sebe a svou nemožnou fotku přinesete v pátek 31. října nebo v pondělí 3. listopadu na Úřad městské části Praha 6 aneb dostavte se na hELLEoween, akci, která vám zaručeně zvedne sebevědomí.

Co s vámi hvězdný tým provede? Udělá vás krásnou a poradí vám, jak být pohledná ve fotokabině a následně i na své občance. Vše další co potřebujete vědět, najdete na stránkách www.elle.cz/helleoween. Na téhle ”párty” nikoho strašit nebudete!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve