Tak tohle se populární komediální hvězdě moc nepovedlo. Ještě jeden zásah a může si stoupnout do muzea voskových figurín.

 Celebrity 
21. října 2014 08:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ten úsměv ale musí bolet... JustJared.com
Herečka Teri Hatcher, kterou známe ze seriálu "Zoufalé manželky" se s přibývajícím věkem nehodlá smířit a se stářím bojuje, jak se dá. Bohužel to ale herečka příliš přehání a svoji vášeň pro botulotoxinové injekce nemá tak úplně pod kontrolou. Vypovídá o tom jeden z jejích posledních "zásahů", který z Teri udělal voskovou figurínu.

Herečka stejně jako mnoho jejích kolegyň propadla „kultu věčného mládí“. Je o ní známé, že se zdravě stravuje, aktivně sportuje a dokonce zvládá i náročný triatlon. Jenže právě nadměrná štíhlost bez gramu tuku se negativně odrazila i na hereččině obličeji. S vráskami ve tváři začala Teri bojovat tak urputně, že jí teď dělá problémy se i pousmát. Její vyžehlený obličej působí již tak nepřirozeně, že vypadá jako odlitý z vosku.

Jednu výhodu její vylepšování ale přece jenom má. V muzeu voskových figurín Madame Tussaud se nemusí namáhat s jejím odlitkem. Ještě chvilku a Teri si tam může jít klidně stoupnout sama.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008