Tahle modelka tvrdí, že bez knedlíků nedá ani ránu! Věříte jí to?

 Celebrity 
21. října 2014 15:18 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Aneta Vignerová prý umí vařit Profimedia
Jakmile z nějaké modelky vypadne, že se umí otáčet v kuchyni, zní to trochu podezřele. Mezi takové zručné krásky podle jejích slov patří i lovkyně sportovců Aneta Vignerová, která velmi ráda jí, především českou kuchyni, kterou prý i vaří (čemuž se taky nechce věřit).

Možná aby se něco přiučila pro svého současného partnera hokejistu Michala Gulaši (28), zúčastnila se Aneta food festivalu, kde byl i workshop molekulární kuchyně. „Jídlo miluju a vůbec si nedovedu představit, že bych jedla třeba knedlo, vepřo, zelo v kostce. Tyto tři chutě snad ani nejdou do jedné kostky reálně skloubit,” komentuje modelka netradiční gastronomii, která víc parády udělá přípravou než chutí.

„Já vaření přímo zbožňuji a celkově mám od malička opravdu silný vztah k jídlu. Nejraději mám naši kuchyni a myslím si, že když se kdekoliv na světě uvaří české pokrmy, tak lidem určitě chutnají,” svěřila se Vignerová a dodala, že raději než jít do restaurace, tak si uvaří.

Aneta se nebojí experimentovat a dokáže prý jídlo dochutit bez váhání. Tak nám ale vrtá hlavou, jak to, že se ta holka ještě nevdala?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47