Taťána Vilhelmová se začala omlazovat. Vojto, víš jistě, co čeho jdeš?!

 Celebrity 
19. dubna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Když si Táňa nabrnkla mladšího přítele, musí dbát na údržbu Foto: Princess
Jedna z nejkrásnějších hereček Tatiana Vilhelmová (35) zavítala na vyhlášenou pražskou kliniku Laser Plastic. Dohnal ji k tomu snad vztah s mladším partnerem Vojtou Dykem (28)? Ten je idolem mnoha dívčích srdcí a bylo by tedy logické, kdyby Táňa měla trochu nahnáno ze stárnutí...

Každá žena chce být krásnější a je důležité vědět, jaké správné kroky jí k tomu pomohou. Jedním z efektivních řešení, jak si udržet mladistvý vzhled pleti, je výplňový materiál čisté kyseliny hyaluronové Princess. Je to látka tělu vlastní, takže nehrozí vznik nežádoucích vedlejších účinků. Tatiana se přiznala, že kyselinu hyaluronovou používá: „Zatím jako gel kolem očí a zajímám se i o další procedury. Až mé pleti nebudou stačit jen krémíčky, tak přivítám nějaké to ”pigárko” (výplně se aplikují injekčně). Beru to jako běžnou součást. Je to přirozená věc. Když je potřeba, taky si necháte řezat mandle a neřešíte to,” vysvětlila Vilhelmová. Tomu říkáme naprosto zdravý a pohodový přístup.

S Vojtou má Taťána téměř ročního chlapečka Aloise, v květnu oslaví první narozeniny. Herečka je celkem trojnásobnou matkou, ale postavičku má jako lusk. Jedním z tajemství úspěchu je prý šťastná rodina a láska.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47