Berdychova kočička zazářila v Itálii. Motali se kolem ní nabušení svalovci!

 Celebrity 
18. dubna 2014 05:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Tomáš jel raději s Ester a dobře udělal Foto: Calzedonia
Při uvedení nové kolekce plavek uspořádala italská značka Calzedonia opravdu velkolepou módní show. Prezentace se konala v italském městě lásky – ve Veroně. Hlavními hvězdami večera byly modelky Sara Sampaio a česká Ester Sátorová, která byla přímo nadšená: „Jsem velmi ráda, že jsem se mohla zúčastnit přehlídky tak světoznámé značky a ještě ve Veroně. Show byla do posledního detailu promyšlená, a proto si myslím, že si ji náramně užili jak hosté, tak modelky,” podělila se Ester o své bezprostřední zážitky. Na přehlídku ji přijel podpořit i její přítel Tomáš Berdych.

Plavky zářily teplými barvami oranžové, růžové, červené a žluté s detaily různých barevných flitrů. A vyšperkované modelky tu krásu ještě podtrhly. Koncept show pracoval s rozličnými podobami mořské scenerie. Podobně jako příroda vzbuzuje široké spektrum emocí, bylo tomu tak i u každého z předváděných kousků.

Fascinující mořské hlubiny, radostná atmosféra na pláži prosycená letními paprsky slunce, sugestivní barevná paleta, proměnlivost podvodních živočichů... to vše bylo ve Veroně k vidění. Nová kolekce Calzedonia 2014 si s publikem dokonale pohrála a představila zjevný náboj ve velkém stylu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?