Válka Roseových po česku. Milan Šteindler se s manželkou rozvádí dlouhých sedm let a konec je stále v nedohlednu. Kolik kýblů špíny na sebe manželé ještě stačí vylít?

 Celebrity 
17. dubna 2014 10:27 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milane, fakt je to všechno pravda?  Foto: Facebook
Spor Milana Šteindlera a jeho manželky se táhne už pěkně dlouho. Šteindlerovi se nemohou dohodnout téměř na ničem. Jediné co jim jde opravdu senzačně, je na sebe vzájemně házet vinu a špínu.

A tak se můžeme dozvědět pikantnosti z jejich soukromí i to jak byl herec po léta objetí domácího násilí. Sám Šteindler říká, že denně byl na pořadu řev a agrese. „Fackovala mě, škrtila, mlátila mě pěstí, kopala mě mezi nohy. Vrchol přišel těsně před mým odchodem a je to věc, kterou se člověk nechce chlubit. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem“ uvádí herec. Sílu má Šteindlerová asi pořádnou, protože následkem jejích útoků přišel herec o zub a měl naražený krční obratel, který musel delší dobu chránit límcem.

Sám Šteindler se netají tím, že v době seznámení ho žena svým temperamentem okouzlila. Postupem času se prý stala nezvladatelnou bytostí a život s despotickou psychopatkou se stal nesnesitelný. Co tam máte dál, Šteindlerovi?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod