Polonahý Maxa trpí za hříchy z mládí. Dneska už holky na silácká gesta raději nebalí.

 Celebrity 
17. dubna 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Někdo si pouští žilou, Martin si pouští elektřinou Foto: Centrum laserové estetiky
Zpěvák a skladatel Martin Maxa je díky své postavě fyzicky nepřehlédnutelnou figurou. Doby, kdy se choval jako Herkules, jsou ale pryč. Když prý nedávno přemisťoval na zahradě balvan, připadal si spíš jako hrdina z knihy Stařec a moře. „Dříve jsem prováděl kousky, za něž teď hodně trpím. Například, když jsme jeli s partou na výlet, píchli jsme kolo a neměli hever, tak jsem auto chytil za nárazník a nadzvednul holýma rukama. Holky z toho byly u vytržení (to se mu samozřejmě líbilo), jenomže díky těmto hříchům mám dneska obrovské problémy se zády. Kdyby mě ale tehdy někdo varoval, samozřejmě bych ho neposlouchal,” vypráví Martin.

Kvůli potížím se zády zkouší Maxa co se dá, kromě operace. Pochopitelně nemůže vzhledem k nálezům na páteři ani cvičit v takové míře, jak býval zvyklý, proto občas dochází do Centra laserové estetiky. „Připojí na mě elektrody a zádové svaly se tím procvičují, čímž se mi zároveň uleví od bolesti. Totéž se dá aplikovat i na svaly břišní, ale ty si ještě dokážu udržet v cajku sám,” vysvětluje zpěvák.

Centrum na pražských Vinohradech však nabízí nejen procedury zdravotní, ale i zkrášlovací. Na ty se ale Martin zatím nechystá. „Jsem sice už stárnoucí exemplář, ale podle mě je u chlapa v pořádku, když má v obličeji napsáno, že něco prožil. Pokud jde ale o ženy, veškeré možnosti, díky nimž získají pocit spokojenosti, naprosto schvaluji. Nedávno jsme si o tom povídali s Drahuškou Vídeňskou, která CLE provozuje a já žasnul, co všechno zde provádějí. A mají neuvěřitelné výsledky. Možná, že kdyby u toho byla moje o patnáct let mladší přítelkyně Silva, tak by mě na nějaké omlazení nahnala, aby se nemusela doma dívat na staříka,” směje se Maxa.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod