Pavlína Němcová prozradila, kolik drahých kousků se jí válí doma ve skříni. To jste určitě nečekali!

 Celebrity 
18. dubna 2014 15:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavlína se modelingu věnuje už dlouho řadu let Foto: Elite Model Look
Topmodelka Pavlína Němcová je v modelingu již pětadvacet let. Za ta dlouhá léta pracovala s nejedním světovým návrhářem. „Nedám dopustit na spolupráci s Christianem Diorem, protože to byla vlastně moje úplně první kampaň. Tenkrát byl hlavní designér Gianfranco Ferre, který dnes už bohužel nežije, ale pro mě to byl tenkrát takový dědeček medvídek. Byl úžasný. Nějak jsem mu padla do oka a vlastně díky němu jsem získala první kampaň a on mi otevřel dveře do vrcholového modelingu. A pak už to šlo samo,” vzpomíná Pavlína, která jako nová ambassadorka momentálně aktivně jezdí s týmem Elite Model Look a hledá na castinzích nové tváře.

Čtvrt století byla usazená ve městě módy – v Paříži, ale teď se snaží směrovat zpátky do Čech. Hromady drahých šatů s sebou ovšem neveze. „Z haute couture žádné nemám. Já mám to štěstí, že různí návrháři mi na akce ty modely zapůjčí, za to jsem moc ráda. Ale neválí se mi doma hromady Diorů,” dodala se smíchem Němcová. Takové šaty jsou prý opravdu hodně drahé. „Měla jsem jich na sobě už mraky, ale nikdy jsem raději nechtěla znát cenu.”

Syna Alaina však nechá v Paříži. „On tam studuje, narodil se tam, je to hotový Francouz. Už tam určitě zůstane,” dodala modelka na závěr.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47