"Tak už ji sundej..." pobízel prý doma Mareš Faltýnovou. Čím si tihle dva koření postelovou divočinu?

 Celebrity 
17. dubna 2014 14:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Petra nikdy nezměnila ani barvu, ofina je maximum Foto: Princess
Ani ne před týdnem změnila modelka Petra Faltýnová účes. Jelikož odjakživa nosí přírodní barvu, zatoužila při poslední návštěvě svého kadeřníka po změně. „On mi ty vlasy prošahal, zamyslel se, a protože jsem nikdy neměla barvený vlasy, tak jediný, co mi povolil, byla ofina. Tu jsem měla jednou už během těhotenství. Ani ombré jsme nechtěli, protože by to byl zbytečný zásah do barvy, kterou mám takto od narození, jen podle toho, jak mi ji vyšisuje sluníčko, se mění,” vysvětlila Petra vipstory.cz.

Jak se to líbí jejímu příteli Leoši Marešovi? Ten si nejdřív myslel, že je to paruka. „Pořád říkal – tak už si ji sundej a nakonec zjistil, že jsou to moje vlasy. Ale líbilo se mu to. Je to prý změna a zvyká si,“ řekla modelka. Faltýnová totiž paruky doslova zbožňuje a hrozně ráda je nosí. „Miluju tu změnu,” popisovala Petra, ale dušovala se, že doma se v nich neproducíruje.

My si ale myslíme něco jiného. Není žádným tajemstvím, že Leoš a Petra jsou dva divoši a umí si postelové hrátky nápaditě okořenit. Na tom však není nic špatného, ba naopak, nuda ve vztahu je tímto vyloučena.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod