Tatiana Dyková si zažila domácí násilí: Myslela jsem si, že je to rána z lásky

 Celebrity 
31. března 2023 17:23 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tatiana Dyková má za sebou krutou zkušenost NextFoto
Ačkoliv Tatiana Dyková dnes září po boku mladšího Vojty Dyka, i ona má za sebou traumatické zkušenosti. V jednom ze vztahů totiž zažila domácí násilí a stejně jako jiné ženy si myslela, že facky nejsou bezdůvodné a vlastně pocházely z lásky.

Tatiana Dyková za každé situace působí jako sebevědomá žena, kterou jen tak něco nerozhází. Za úsměvy a pózou emancipované ženy se však skrývá krutá minulost, která na její duši zanechala šrámy. Herečka si totiž prošla týráním ze strany svého bývalého partnera.

Než se však odhodlala z toxického vztahu utéct, trvalo to dlouho. Stejně jako jiné ženy si myslela, že chyba je částečně na její straně a byť ji partner ubližuje, vlastně ji miluje. Nakonec však dospěla k vědomí, že takový vztah není v pořádku a utekla.

„Prostě jsem si myslela, že je to ta správná láska. A víte, jak se říká o těch bitých a týraných ženách: Jak to mohla nechat dojít tak daleko, proč hned nevzala roha? Jenže ono je to strašně těžký – i já jsem si samozřejmě myslela, že je to rána z lásky, že je tak zoufalej nebo jsem ho tak moc vytočila, chudáka malýho, až mi ji musel vyšít. Takhle si to holky omlouvají a já taky,“ řekla před časem časopisu Instinkt.

Vypořádat se se situací přirozeně nebylo lehké a Táňa tak hledala způsoby, jak na všechno zapomenout - a smířit se s minulostí. Chvíli uvažovala, že si domůže léky, tuto možnost nakonec zavrhla. Rozhodla se jít lepší cestou a postoupila různé alternativní metody léčby.

„Chodila jsem k terapeutům, prošla jsem i alternativními metodami, byla jsem týden ve tmě, vyzkoušela jsem Wim Hofovu metodu, zkrátka dělala jsem všechno pro to, abych se potkala sama se sebou. Povedlo se a myslím, že mě to obrovsky zocelilo,“ dodala. Jak podotýká Expres, neměla dobrý vztah ani s dalším mužem svého života, jejím otcem Petrem Vilhelmem, který rodinu opustil.

Nakonec se jí podařilo úspěšně najít životní balanc a nyní je přesně tou odvážnou a zdravě sebevědomou ženou, za kterou ji všichni mají. Uvědomit si, že v ní spočívá velká síla a může si se svým životem dělat, co chce, pro ni bylo to nejzásadnější.

Po boku Vojty Dyka však našla životní jistotu a lásku, aspekty, které jí předtím chyběly. Rovněž ji naplňuje role matky tří synů, Františka (17), Cyrila (14) a Aloise (9), které vychovává tak, aby byli silní, ale zároveň soucitní a empatičtí.

Autorský článek, další zdroje: Expres, časopis Instinkt

Témata: Tatiana Dyková
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47