Justin je sám doma. Ale co má proboha společného se Simonou Krainovou?!

 Celebrity 
24. ledna 2014 15:11 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Justine Justine, tolik malých fanynek jsi zklamal... Foto: Twitter
Zpěvák Justin Bieber se začíná pěkně vybarvovat. Ještě mu není ani dvacet a už se z něj stává pořádný floutek. Nejprve poničil sousedův vchod do bytu a následně ušpinil jeho majetek desítky vajec. Poté policie, která incident vyšetřovala, našla u něj v domě kokain, jenž patřil jeho kamarádovi, ale nebyla to jediná droga, co se v sídle dříve slušného chlapečka objevila.

Teď byl Justin zatčen za řízení pod vlivem alkoholu a drog v ulicích Miami Beach. Uháněl si to na Floridě ve žlutém Lamborgini. Kdyby tolik nepádil, možná by potkal i Simonu Krainovou, která je tam momentálně na druhých líbánkách. Už předtím si jeho příbuzní přáli, aby se šel zpěvák léčit. Nyní mu zřejmě nedají pokoj, dokud ho do ústavu nedotáhnou za pačesy.

Lehký holky, drogy, alkohol? Kromě toho, že se asi opožděně dostal do puberty, si myslíme, že si bere příklad z kolegyně a starší světačky Miley Cyrus. To bylo také slušné děvče a jak se jí dokonale povedlo zbavit image Hanny Montany? S přehledem na jedničku s hvězdičkou. Justina už nejspíš nebavilo, jak si z něho šoubyznys dělá srandu, že je na kluky, je moc sladký, kultivovaný, mravný... Mistrovský plán funguje, teď je to výtržník číslo jedna.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47