Hvězda Mission Impossible obviněna z domácího násilí. Herec měl manželce vyhrožovat smrtí

 Celebrity 
22. listopadu 2021 20:31 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Slavný herec má zřejmě temnou minulost Shutterstock
Herec Jeremy Renner, známý mimo jiné ze série Mission Impossible, se brání tvrzení své bývalé manželky Sonni Pacheco, že jí vyhrožoval zabitím.

I když Renner se vlastně ani tak moc nebrání. Jen odmítl nařčení svojí ex komentovat s tím, že by tím jen přiléval olej do ohně.

Divoké manželství mělo být plné násilí

Pacheco, která byla za Rennera provdána jen krátce mezi roky 2014 až 2015 a má s ním osmiletou dceru Avu, tvrdí, že ji její bývalý manžel fyzicky, emocionálně a slovně týral. V soudních dokumentech podaných v říjnu 2019 uvedla, že si Renner vložil pistoli do úst a vyhrožoval, že se zabije, než vystřelil z pistole do stropu v době, kdy jejich dcera spala v ložnici. 

Pacheco také uvedla, že jejich chůva slyšela Rennera jak říká, že zabije ji a pak sebe, protože "by bylo lepší, aby Ava neměla rodiče, než mít ji jako matku." Rennerův právní zástupce tehdy médiím řekl: "To je věc, o které musí rozhodnout soud. Je důležité poznamenat, že dramatizace v prohlášení Sonni Pacheco jsou jednostranným popisem vytvořeným s konkrétním cílem."

Nicméně v dalších soudních dokumentech, které Pacheco podala v červenci 2020, se uvádí, že Renner měl "dlouhou historii zneužívání alkoholu a drog, které přetrvávalo od doby před svatbou i během rozvodu“ a požádala soudce, aby po Rennerovi požadoval testování na drogy. Renner v soudních dokumentech odpověděl, že k tomu neexistuje absolutně žádný důvod.

Pacheco podala žádost o rozvod s Rennerem v prosinci 2014, pouhých 10 měsíců poté, co se tajně vzali. Původně se v dubnu 2015 dohodli na společné péči o dceru. V červenci 2014 Pacheco ale tvrdila, že jí herec dlužil 50 000 dolarů na výživném. V září 2016 Renner nakonec souhlasil, že zaplatí 16 000 dolarů a dalších 24 000 dolarů na pokrytí jejích právních poplatků. V březnu 2020 Renner ale požádal o snížení svých plateb alimentů kvůli pandemii covid-19, a to z 30 000 dolarů na 11 000 dolarů.

V květnu 2020 pak Renner obvinil svoji exmanželku ze zneužití svěřenského fondu jejich dcery. Pacheco to samozřejmě popírá a tvrdí, že vše, co se děje, jsou jen střípky do mozaiky toho, co musí už dlouhá léta snášet. Dále čtěte: Dakota Johnson přišla s tvrzením, že Alfred Hitchcock zničil kariéru její babičky, protože s ním nechtěla mít sex.

Zdroj: Page Six.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve