Tahle známá česká herečka si chce zahrát Angelu Merkelovou! A pak prý může v klidu umřít!

 Seriály & Filmy 
01. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermairová touží prý už jen po jediné a doslova životní roli!  archiv Nova
Obrovský sen má jedna z nejobsazovanějších českých hereček Jaroslava Obermaierová ! Chce si za každou cenu zahrát roli německé kancléřky Angely Merkelové. Je to její sen, její touha, zatím nesplněná. A jak sama říká, když tuhle možnost dostane, může už klidně v klidu jít do důchodu, nebo umřít

Obermaierka, jak jí přátelé, ale i diváci familiérně říkají se smíchem podotýká, že si klidně zahraje momentálně nejnenáviděnější političku Evropy, ne-li půlky světa.

"Houby, nějakou Matu Hari! Chci Merkelovou! Když za to dostanu půlmilionový honorář, ovšem v eurech, tak klidně. Budu hrát i úplně blbou, nebo pošahanou političku. A ještě se u toho pobavím," směje se Nyklová ze seriálu Ulice.

Samozřejmě, že svou touhu myslí v nadsázce, podobně, jako si prý před pár dny na jednom serveru přečetla, že tuhle roli bude opravdu hrát. Až někde na konci bylo uvedeno, že jde o fejk. "Volalo mi pár známých i kolegů a ptali se mě, jestli jsem se nezbláznila, nebo nedostala opravdu luxusní honorář. Tak jsem jim říkala, že o tom sice nevím, ale že to určitě hraju. Jen, že ještě musím brnknout Filipovi Renčovi, který to prý má režírovat. Taky o tom asi neví, ale to je fuk, hlavně, že bude kšeft," směje se na celé kolo Obermaierová, která nemá o práci nouzi.

Kromě seriálu Ulice, točí televize, jezdí zájezdová představení a občas jezdí i po besedách. Nejradši prý je, když nic nemusí a může být na své milované chalupě u Zruče nad Sázavou, kde jak říká, je jí nejlíp a nic nemusí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum