Trochu zapšklá hvězda z Ulice. Nemusí Vánoce, cukroví nepeče, hází ho slepicím!

 Seriály & Filmy 
21. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová není z Vánoc rozhodně nijak odvařená! Profimedia
Jaroslava Obermaierová patří k našim neobsazovanějším herečkám. V nekonečném seriálu Ulice ztvárňuje hokynářku a drbnu Vilmu Niklovou. Jak se chystá na Vánoce, má už napečeno a uklizeno? Budete se asi hodně divit!

"Já Vánoce nějak nemusím. Nějak to neprožívám, nepřipadá mi, že by to byl dej jiný, než ty ostatní. Jasně, taky máme stromek, nebo velkou, ozdobenou větev, ale že bych z toho šílela, to určitě ne," prozradila Obermaierová.

Nikdy nebyla slavící typ. Radši se sejde s přáteli když má čas a nepotřebuje na to vyhraněný den nebo období v roce. "Cukroví tedy vážně nepeču. Kdy taky, pořád někde lítá. Dostáváme ho, stejně to nikdo nejí. Trochu si zobneme a hotovo. Pak to stejně končí u slepic," dodala rázně Jaroslava.

S uklízecí mánií to nepřehání. Uklízí prý průběžně a pravidelně a nechápe lidi, kteří zešílí dva týdny před svátky a pak padají ke Štědrovečernímu stolu vyřízení. "Jsou to hlupáci takhle se honit. Jsou taky tací, kteří neuklidí jak je rok dlouhý a pak to chtějí dohnat. Těch je mi tedy fakt líto," dodala s úsměvem herečka, která stráví svátky se svým synem Jarouškem na chalupě ve středních Čechách.

"Chci hlavně klid, pohodu a odpočinek. Do dalšího roku si přeju hlavně zdraví. Když to není, není nic," přidala ještě přání.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve