Hvězda Ordinace v růžové zahradě shání chlapa na seznamce!!!

 Seriály & Filmy 
25. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Známý herec zkusil štěstí na seznamce a ne ledajaké, rovnou na té pro gaye!  facebook
V seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje syna ředitele nemocnice Hejduka Reného, který je šťastně zamilovaný do mladé lékařky. Ve skutečnosti ale herec Daniel Bambas zájem o ženy příliš nejeví. A jak se zdá, má sice štěstí v práci, ale ne ve vztazích. Už nějakou dobu loví na gay seznamkách a hledá a hledá...

Ne snad, že by Bambas, známý i ze seriálu Velmi křehké vztahy a Rodinná pouta chtěl nějaké rozptýlení. Zkrátka hledá životního partnera. Nic proti. Jen že, zatímco v rozhovorech v médiích na otázku vztahů a orientace odpovídá vždy vyhýbavě, na druhou stranu si dá klidně na veřejnou a hojně navštěvovanou seznamku inzerát.

"Dan se s tím minulým, s kterým byl docela dlouho rozešel a teď hledá někoho k sobě. Protože je ale poměrně náročnej a zásadovej, má to težký. Hned tak asi někoho nenajde. Pár potencionálních kandidátů se prý objevilo, ale nic z toho nebylo," prozradila VIPstory.cz kolegyně a známá Daniela Bambase.

Mladý, pětatřicetiletý herec vzezřením anglického gentlemana má pro potencionálního partnera na profilu dokonce vzkaz: "Pokud se mi rozhodneš napsat, buď prosím chlap. Myšlením i chováním. Jednej přímě a buď pravdivý. To vždycky ocením."

Mladý herec ze seriálu Ordinace v růžové zahradě rozhodně nechce žádného růžovoučkého, šišlajícího chlapečka s kabelkou, ale chlapa s velkým CH. Tak třeba bude mít v tom příštím roce větší štěstí, než v tom letošním. Přejme mu to!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47