Mladá herečka známá ze seriálu slaví úspěchy. Víme co za tím je!

 Seriály & Filmy 
16. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Holišové nejde přes skandály ani přes postel, a přitom se jí daří!  archiv Nova
Držitelka Thálie, herečka Městského divadla v Brně, známá především ze seriálu Velmi křehké vztahy, nebo nyní ze seriálu Ulice, Hana Holišová boduje. Teď hraje jednu z hlavních rolí v muzikálu Mamma Mia! a je stále oblíbenější. Kdo nebo co za tím je?

Holišová, "nevlastní dcera" herečky Blaženy Holišové, která hrála i s Rudolfem Hrušínským ve Slavnosti sněženek, nemá žádnou tlačenku. A přitom se jí daří. Je víc než oblíbená a kromě její role Papežky v Brně, se osvědčila i pro velkou muzikálovou scénu.

"Je to svědomitá, hodná, šikovná ženská, která nepomlouvá, nedělá intriky a přitom umí. Nechce být ta první a nejlepší na světě, nechce být na stránkách titulek a bulvárů. Nezvěčňuje se neustále s fotkami s umělým poprsím, nejde ani přes postel vlivných pánů, jako některé její kolegyně a přitom se jí daří," míní jeden z jejích kolegů.

Hana Holišová je úspěšná i v soukromém životě. Žije s partnerem, taky hercem Václavem, který je jí velkou oporou. Ona sama nedělá a nevyhledává skandály. Dostává i jiné nabídky a jak je vidět, ono to jde.

"Je za tím jen ona sama. Její píle, schopnost, talent a pokora. Některé zpěvačky a hlavně herečky by se od ní mohly učit," dodává jedna z hereček, která s Holišovou v minulosti hrála.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47