Rakovinou zkoušený český režisér přežil jen díky svému příteli, tomuto mladému herci!

 Seriály & Filmy 
22. prosince 2015 11:44 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Režisér Vladimír Drha přežil jen díky svému příteli, herci Filipu Rajmontovi Profimedia, Nova
Rakovina mu vzala kus čelisti. Dnes je, kdysi velmi bodrý a lehce zavalitý český režisér Vladimír Drha (71) k nepoznání. Ale žije! To je pro něj nejdůležitější. Kdyby však neměl kolem sebe přátele, nebylo by tomu tak. Teď vyšlo najevo, že uzavřel registrované partnerství s mladým hercem Filipem Rajmontem (38), který o něj vzorně pečuje.

Otík z Ulice nebo baron Pears z Velmi křehkých vztahů, které právě Drha režíroval se snaží, aby jeho přítel žil plnohodnotným životem. I když se u režiséra denně střídají sestry, aby mu pomohly a nakrmili jej sondou, protože nemá sliny a nemůže ani polykat, on je mu největší oporou.

"Filipa mají někteří trochu za hysterku, ale je to hodnej kluk. Vždyť upřímně, kdo by se normálně staral o nemocnýho a starýho chlapa. On o něj opravdu pečuje upřímně a od srdce. Kdyby Filipa nebylo, asi by to Vláďa nedal.." svěřil se VIPstory.cz jeden ze známých nemocného Drhy.

"Vládi je mi strašně líto, ale díky bohu za to, že žije. Občas se setkáme a daří se mu v rámci možností dobře. On je to nesmírně hodnej člověk a tolik si protrpěl," posteskla si i jeho kamarádka, herečka Jaroslava Obermaierová.

Díky skvělé péči lékařů v Motole se z rakoviny dostal. Přišel ale o část horního patra, nyní musí používat "nasazovací", ale jak říká, žije rád. "Občas mě mají za zrůdu, proto moc nikam nechodím, ale už jsem si zvykl," posteskl si před časem Vladimír Drha, který prý patří ve filmařské branži k nejhodnějším režisérům a velkým pohodářům.

Kvůli svému zdraví už nemůže aktivně pracovat. Ale nenudí se. Čte si, sleduje televizi a taky píše. Vánoce chce strávit v klidu a pohodě se svými blízkými, mezi které mladý herec Rajmont, mimochodem syn prvního manžela herečky Ivy Hüttnerové, určitě patří.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve