Herečka Jaroslava Obermaierová: Co jste o ní nevěděli? Co nejhoršího točila, co nesnáší a co miluje?

 Seriály & Filmy 
29. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka Jaroslava Obermaierová je vtipná, ale rázná, S ničím se moc dlouho nepatlá.  archiv J. Obermaierové
Herečka Jaroslava Obermaierová patří k nejobsazovanějším českým herečkám. I když je už v důchodu, stále pracuje na sto deset procent. Hraje divadlo, jezdí zájezdová představení, točí seriál Ulice a dostává i další role. Co nejhoršího musela kdy dělat, co nesnáší a co naopak miluje?

"Nejhorší asi bylo, když po Revoluci nějak nebyla moc práce a dali mi nabídku na jeden dabing. No a až tam jsem zjistila, co je to za film zahraniční produkce," směje se po létech Obermaierová.

"Bylo to prostě porno. Asi čtyřhodinový. Takže jsem to tam odhekala, odfuňěla. Sice jsme se u toho s kolegy nasmáli, ale bylo to strašný. Příšerný. Tohle bych fakt už dělat nikdy nechtěla. Stejně tak,jako bych nemohla dělat sport. To z duše nesnáším. Obdivuju všechny sportovce a atlety, ale mě to prostě nebaví a nezajímá. Proto ani chlapa bych doma nesnesla, kterej by pořád čučel jen na fotbal nebo hokej a nebylo by s ním k hnutí," svěřila se rázná a vtipná herečka řady rolí.

Její "Nyklová" v seriálu Ulice ji baví. Jak ale sama přiznává, natočí obraz a okamžitě zapomíná text, aby měla v hlavě místo na další. Má něco jako fotografickou paměť a to ji pomáhá se dobře učit texty jak pro televizi tak pro divadlo.

"Pořád se mě lidi ptají, jestli mě baví hrát. No a já jim říkám, že nebaví, ale že musím. Je to nadsázka, ale prostě peníze jsou pořád třeba a zase na druhou stranu, dokud je o mě zájem, čehož si nesmírně vážím, tak jsem za to ráda. Někdy mám ale dny, kdy bych zůstala nejradši v posteli. Proto si neskutečně užívám, když mám den dva, nebo když se stane zázrak a mám ti dny volna. To mám vlastně dovolenou," říká herečka.

Už teď se těší na léto na svou milovanou chalupu u Zruče nad Sázavou, kde většinu roku je. Když točí, je v garsonce v Praze. Jak může, prchá do přírody. "Miluju houby, jsem vášnivá houbařka a to je moje. Takže o prázdninách se budu chodit koupat a chodit na houby. A budu si užívat sladké nicnedělání," dodává Jaroslava Obermaierová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve