Babeta z Ordinace, herečka Štěpánová možná skončí na ulici!

 Seriály & Filmy 
27. ledna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Štěpánové stále hrozí vystěhování!  Profimedia
Herečka Bára Štěpánová a její manžel Míra Barabáš jsou pořád v nejistotě. Den co den se musejí strachovat, aby neskončili na ulici. Jako Damokův meč visí nad jejich luxusní vilou v Zákolanech u Kladna visí exekuce, jak VIPstory.cz už před časem informovalo. Doposud závazky nikdo nesplatil. Hrozí jim vystěhování a zdá se, že dluhy nejsou nějak malé. Naopak.

Bára Štěpánová, kterou zatím ještě živí hlavně role v seriálu Ordinace v růžové zahradě odkud ale už brzo prý její postava vrchní sestry Babety zmizí, si dům v anglickém stylu vysnila. Taky se s manželem hodně zadlužili. Jenže on má dluhy z podnikání a ty rodinu ničí.

Exekuce, exekuční příkaz k prodeji nemovitosti, zaplombování majetku podle katastru nemovitostí, to fakt není legrace. A pokud Štěpánová s Barabášem dluhy nehradí, či je nezaplatí najednou, půjde dům v hodnotě patnácti milionů korun do dražby. A to bude pro Bára hodně velká bolest.

"Ona na tom lpí. Ale vždy se chovala tak, jakoby vydělávala miliony. Bohužel i Míra. Takže to je asi ná

sledek," míní jedna z jejich kolegyň. Pokud nedokáže s manželem splácet dluhy ani nyní, když vydělává více jak 200 tisíc měsíčně, co bude dělat, až o zdroj příjmu v televizi přijde? Bůh ví...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47