Známý herec z Ulice: Nejprve tragická smrt syna, teď obrovské dluhy!

 Seriály & Filmy 
31. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Andrej Hryc přišel nejprve o syna, nyní skoro o všechno. Má obrovské dluhy! archiv TV Nova
Slovenský herec, kterého znají i diváci v Česku, kde hrál v seriálu Ulice, Andrej Hryc nemá v posledních letech zrovna šťastné období. Nejprve pohřbil svého syna Huga, který se zabil v autě při riskantní jízdě, teď se na něj valí další katastrofa. Sžírají ho velké dluhy a dokonce na sebe vyhlásil bankrot.

Hryc, který je momentálně tváří seriálu na slovenské televizi JOJ s názvem ZOO, na tom existenčně není dobře. Na soudu v Bratislavě už leží návrh na konkurz vlastní osoby. Nemá dost peněz na splácení svých dluhů.

„Motive je více méně vždy stejný, zbavit se dluhů. Není to nic neobvyklého,“ řekl Andrej Hryc pro slovenské Hospodářské noviny zástupce exekutorské společnosti.

To, že Hryce trápí nemalé dluhy, se ví už nějaký ten pátek a ve slovenském šoubyznysu si o tom vypráví kde kdo. Před 13 lety prodával většinový podíl akcií Rádia Twist holandské společnosti. Nakonec se dluhy tak navršily, že si slavný herec už nevěděl rady.

"Každý musí zvážit svoji situaci sám. Ja bych se rozhodl tak, jak jsem se rozhodl, protože chci mít svatý pokoj. A ten budu mít, jen musím přežít tuhle mediální slívu,“ řekl pro deník Plus 1 den Hryc.

Hrycovi dokonce v roce 2010, kdy účinkoval v taneční show Let's Dance, přišel do Markízy exekuční příkaz na neuvěřitelných 900 tisíc euro, tedy na více jak 24 milionů korun.

Kdy a zda vůbec se herec z dluhů dostane, ukáže až čas. Momentálně bere celkem slušný honorář za účinkování seriálu ZOO. Pokud však na sebe vyhlásil osobní bankrot, pak mu většinu jeho peněz zabaví a úřady mu nechají jen životní minimum. Bude se tedy muset modlit, aby měl další zajímavé a dobře placené role, aby mohl za pár spíš desítek let své závazky uhradit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve