Zoufalá Obermaierová má veliký strach! Víme, čeho se tolik bojí!

 Seriály & Filmy 
19. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová má velký strach! Profimedia
Jedna z nejobsazovanějších českých hereček Jaroslava Obermaierová má veliký strach. Čím dál větší! Neustále ji sužuje fakt, že až tu jednou nebude, co se asi stane s jejím synem Jaroslavem. Herečka o tom dokonce stále mluví i před přáteli. Zkrátka, strach má jako každá máma.

"Jarouška Jarka vychovávala sama, neměla na chlapy štěstí. Jarda je trochu nemocný a ona ho hodně podporuje. Zase jí on hodně pomáhá, ale je jasné, že se o něj bojí," svěřila se VIPstory.cz známí Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice.

Obermaierová žije se synem vesměs na chalupě u Zruče nad Sázavou. Protože má syn zdravotní problémy, nyní je v invalidním důchodu. Peníze vydělává herečka. "Až jednou nebudu, nevím co s ním bude. Chudák, nebude mít pořádně ani na jídlo," bojí se herečka, která všechny vydělané peníze za poslední roky vložila právě do rekonstrukce domku na venkově, kde je oběma dobře a jezdí za nimi přátelé.

"Dali jsme to dohromady proto, abych měla já klid i Jarda, že až jednou nebudu, nebude ho nikdo vyhazovat z vlastního," dodala Obermaierová, která jezdí zájezdová představení a dělá i dabing.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47